essentie in Utrecht

Van 8 t/m 12 maart organiseert 4+ onder de titel essentie een kunstevenement in de Nicolaïkerk in Utrecht. De kerk grenst aan het Centraal Museum waar op dat moment de tentoonstelling Rietvelds meesterwerk: Leve de Stijl! te zien is. In de kerk richten we een tentoonstelling in van hedendaagse kunst in de geometrisch abstracte traditie. De getoonde werken zijn te koop. Bij essentie zal een handzame catalogus verschijnen. Met een aantrekkelijke randprogrammering brengen we het werk in een breder cultureel verband. Meer informatie op de pagina essentie.

Verspreid over 2017 organiseren we evenementen op zeker drie locaties: Utrecht, Heusden Vesting (juni) en Den Helder (oktober/november).

reageer op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.